Bloginurkka: Jotain Raikasta tarjoaa personal training -palveluita

24.4.2024


Olen todella innoissani päästessäni esittelemään teille yritystäni. Jotain Raikasta tarjoaa personal training -palveluita kaikille, jotka kaipaavat elämäntapoihin muutosta ja tukea.

Olen toiminut kylällä hyvinvointialan-yrittäjänä vuodesta 2018. Pari vuotta sitten rakensimme mieheni kanssa synnyinkotini viereen oman pienen toimitilan, jossa ohjaan päivittäin eri tasoisia liikkujia. Pääosin ohjaan elämäntapamuutosvalmennusta, jossa tavoitteet on pilkottu riittävän pieneksi, jotta varsinainen muutos on mahdollista. Oma sali on mahdollistanut valmennustarjonnan laajennuksen, kun taas lenkkipolut ja ulkokuntosali mahdollistaa kesäisin aivan toisen ulottuvuuden. Lisäksi aremmatkin liikkujat uskaltavat tulla liikkumaan, kun olemme yksilövalmennuksessa aina kaksin.

Yksilövalmennus: Räätälöity juuri sinun tarpeita kunnioittaen

Kaipaatko yksilöllistä ja henkilökohtaista valmennusta, joka ottaa huomioon juuri sinun tarpeesi ja tavoitteesi? Silloin yksilövalmennus on juuri sinua varten! Yksilövalmennuksessa räätälöidään haastattelun perusteella harjoitusohjelma ja ruokavalio, jotka sopivat kiireiseen elämäntilanteeseesi ja tavoitteisiisi. Valmentaja tukee ja ohjaa sinua matkallasi kohti terveellisempää ja aktiivisempaa elämää, jossa saavutat tavoitteesi ilman turhia kompromisseja.

Duo-valmennus: Yhdessä kohti parempaa kuntoa

Jos kaipaat treenikaveria ja haluat jakaa valmennuskokemuksen ystävän tai kumppanin kanssa, duo-valmennus on sinulle sopiva vaihtoehto. Tässä valmennusmuodossa saatte yhdessä tukea- ja kannustusta kun työskentelette kohti omia tavoitteitanne. Jaamme ilot ja haasteet yhdessä matkan varrella!

Pienryhmävalmennus: Yhteisöllistä liikuntaa ilon kautta

Yhteisöllisyydessä on voimaan, ja siksi tarjoan myös pienryhmävalmennusta. Tässä valmennusmuodossa saat treenata pienessä, motivoivassa ryhmässä, jossa vahvasti on läsnä vertaistuki ja kannustus. Pienryhmävalmennuksia on erilaisia, mutta joka vuosi aloitan kaksi painonpudotusryhmää, tammi- ja elokuussa.  Elokuussa on mahdollisuus jälleen hypätä mukaan painonpudotusvalmennukseen, jonka ilmoittautuminen on jo alkanut. Lisätietoja löydät täältä: https://www.jotainraikasta.fi/painonpudotusvalmennus

Ryhmävalmennus: Energiaa ja innostusta isommalle porukalle

Haluatko kokea energisen ja innostavan treenifiiliksen isommassa porukassa? Silloin ryhmävalmennus on sinulle sopiva vaihtoehto! Tässä valmennusmuodossa pääset osaksi motivoivaa ja kannustavaa ryhmää, jossa jaamme yhdessä liikunnan iloa huumoria unohtamatta. Ohjaan joka viikko tiistaisin klo: 18.00 ja torstaisin klo: 9.00 toimitilassani kuntopiirin. Olet lämpimästi tervetullut mukaan! Ilmoittautumiset facebook ryhmässä: Vesangan jumppaajat. 10€/kerta.

Yritysvalmennus: Kohti hyvinvoivaa työyhteisöä

Jotain Raikasta haluaa tukea myös yritysten hyvinvointia tarjoamalla yritysvalmennusta TYHY- päivän – tai liikuntahaasteen muodossa. Tämä valmennusmuoto keskittyy luomaan hyvinvoivan ja terveen työyhteisön, jossa liikunta ja terveelliset elämäntavat ovat keskeisessä osassa. Hyvinvoiva työyhteisö on luova ja motivoitunut, mikä näkyy innovatiivisina ratkaisuina ja tehokkaana työskentelynä.

Tule nähdyksi ja kuulluksi omana itsenäsi! Rakastan työtäni ihmisten parissa ja uskon vahvasti, että  haasteet on tehty voitettaviksi!

Ota rohkeasti yhteyttä ja katsotaan yhdessä, kuinka saadaan sinun terveyttäsi edistettyä.

Lämmöllä, Irina Matilainen-Tuokkola

Jotain Raikasta Oy

040 82281 53

Y-Tunnus 3367610-3

www.jotainraikasta.fi