Lennokkikerho aloittaa toimintansa

2.3.2023

Janne Valkonen
Janne Valkonen

Tervetuloa tutustumaan lennokkiharrastukseen Vesangan koulun liikuntasaliin 12.3. klo 16:00

Lennokit ovat oiva tapa tutustua ilmailun saloihin. Lennokkiharrastuksessa vain mielikuvitus, sekä taivas ovat rajana ja kaikenlaisen lentävän kaluston kanssa puuhastelu voi olla mukavaa. Lennokkien parissa tuskin törmää tylsään päivään. Jokainen kone ja lento ovat ainutlaatuisia, eikä yhtä ja ainoaa oikeaa lennokkityyppiä ole olemassa. Lentävän laitteen voi rakentaa pizzalaatikosta tai vaikkapa vanhasta ruohonleikkurista. Lennokkien rakentaminen on myös erityisen kiehtova osa harrastusta. Siinä pääsee syventymään aerodynamiikan saloihin, sekä kevyiden ja vahvojen rakenteiden geometriaan.

Lennokkikerhon tarkoituksena on järjestää, osallistujien toiveiden mukaista, mukavaa puuhaa turvallisen pienilmailun parissa. Luvassa on yhteisiä lennokkien rakennus- ja lennätystapahtumia, ulkosalla ja sisätiloissa. Lennokkiharrastus sopii koko perheelle ja mikä on mukavampaa ulkoilua kuin lennokin lennättäminen aurinkoisella kevätjäällä? Kerhon vetäjä tarjoaa tarvittaessa RC lento-opetusta (opetuskaapelilla ja harjoituslennokeilla). Kerhoon osallistuminen on maksutonta, mutta lentokalusto omakustanteista.

Kerhon vetäjänä toimii lentosotamies J. Valkonen 0405137455, ja ilmoittaudu mukaan, jotta pääset mukaan whatsApp ryhmään.