Makramee -kurssi 5 kertaa alkaa lokakuussa torstai-iltaisin

3.9.2022

Makramee on kiehtova käsityötekniikka, jossa erilaisilla solmuilla luodaan kuvioita ja pintoja. Makrameen hienouksia on, että jo parilla perussolmulla pääsee mainiosti alkuun. Solmeillen voidaan valmistaa persoonallisia koriste- ja käyttöesineitä ekologisia materiaaleja hyödyntäen.

Tervetuloa rentouttavaan makramee työpajaan! 

Työpajassa tutustumme makrameen tarjoamiin mahdollisuuksiin suunnitella uniikkeja sisustuselementtejä kotiin, mökille tai vaikka lahjaksi. Työpajassa saat ohjausta makrameen perussolmuissa ja oman, uniikin makrameetyön suunnittelussa ja valmistamisessa. 

Voit solmeilla oman kiinnostuksen mukaan esim. amppeleita viherkasveille, boheemin seinävaatteen luonnonoksaan, lyhtyjä pimeisiin syysiltoihin tai vaikka upean roikkuvan tason kotimaisesta makrameelangasta ja tuppeensahatusta lankusta. Halutessasi voit valmistaa myös pienempiä töitä, kuten avainnauhoja ja kirjanmerkkejä.

Työpaja sopii kaikille kädentaidoista kiinnostuneille. Ennakkotietoja solmeilusta ei tarvitse olla. Työpaja sopii mainiosti myös kouluikäisille lapsille ja nuorille yhdessä oman aikuisen kanssa.

Kokoonnumme torstaisin Vesangan koululla seuraavan aikataulun mukaisesti:

6.10. klo 18-20

13.10. klo 18-20

27.10. klo 18-20

3.11. klo 18-20

10.11. klo 18-20

Voit halutessasi osallistua myös yksittäisille työpajakerroille.

 

Työpajan hinta on 35€/hlö + materiaalit. Osallistuminen yksittäiselle työpajakerralle 10€/hlö + materiaalit.

Materiaaleja voit ostaa ohjaajalta. Valikoimassa on mm. kotimaisten valmistajien kierrätyspohjaisia makrameelankoja. Voit tuoda mukanasi myös omia materiaaleja.

Työpajan ohjaajana toimii Maria Lilja.

Ota aikaa itsellesi ja tule viettämään leppoisia hetkiä kädentaitojen äärellä! 

Voit ilmoittautua mukaan lähettämällä sähköpostia sisustuskanerva@gmail.com tai puhelimitse 0405599431 / Maria